Walking on the bright side

2013-01-31 | 19:05:04
 
Dagens väder har ju varit underbart, så tog en promenad med töserna ovan. Hur skönt som helst. Ikväll ska jag fixa ett arbete och sedan är det dags att göra sig iordning inför ikväll. GAAHH, ska bli så skoj att träffa alla gamla kollegor igen. DeVetDu kan ju slänga sig i väggen, det är mina vänner jag är där för att se ;) haha. Kommer hänga där som en noob från att dörrarna öppnas, men det blir bra ändå. Nemen hörrni, nu måste jag sätta igång här. Om vi inte hörs innan jag sticker iväg, så hörs vi imorgon x

Yesterday

2013-01-31 | 13:03:00
 
Hello guys! Igår var jag som sagt i älskade Göteborg. Skulle på möte ang. att vara Au Pair och sedan möta upp min syssling Nina för lite catching up. Den lilla damen är galen! Ikväll är det i alla fall lite nyktert festande på schemat. Ska till mitt gamla jobb Lipz för att se DeVetDu som spelar där ikväll. Kommer bli grymt x
 
 
 

Favorite - Eight Hour Cream

2013-01-31 | 11:33:05
 
Elizabeth Arden - eight hour cream. Det är min räddare till torra läppar, nagelband och händer. Har även använt den några gånger i ansiktet innan jag ska sova för att bli bot den torra hyn som kan uppstå nu på vinterhalvåret. 

Min mamma köpte denna ljuvliga produkt för något år sedan och jag har varit hooked sedan dess. Den är underbar. Just denna söta burk bär jag med mig varje dag i min väska, men har även en tub och vet att det finns som "läppstift". Vet inte vad priset för burken ligger på, men tuben kostar runt 400 kr på Kicks om jag inte minns fel.

Friends

2013-01-29 | 20:40:00
 
 
Idag har jag spenderat lite kvalitétstid ihop med Marina och Hanne. Välbehövt! Det är därför som det har varit lite dålig uppdatering och morgondagen ser tyvärr ut att bli likadan. Ska in till Göteborg i lite ärenden, men ni kan ju kika in min insta (ilonalowe) där jag uppdaterar oftare.

Anyway, ikväll är det jag och tvn som gäller. Men nu dör snart min dator och jag orkar inte hämta laddaren. Puss ♥
 

Hello

2013-01-28 | 21:52:47
 
Helloooooo! Jag har varit i full fart hela dagen, men nu äntligen är jag på Orust. Dock blir det ingen vila här inte. Ska skriva på en ny inlämningsuppgift som ska vara inne redan imorgon. Så det är hög tid att sätta igång med den x

WOHO

2013-01-27 | 18:04:35
 
ÄNTLIGEN är jag klar med plugget för den här helgen. Ska firas med att packa väskan och ikväll blir det mys med tjejerna. Hade tänkte ladda upp massa bilder från USA, men de är förstora tydligen. Får fixa det i veckan, för nu hinner jag inte. Hoppas allt är bra med er! ♥

Morning

2013-01-27 | 13:00:15
 
God morgon! Jag är inte bakis idag, men sjukt trött. Det blev sent igår och upp "tidigt" idag. Usch. Ska sätta mig och skriva på arbetet idag igen, så nu kickar vi igång den här dagen tycker jag x

Smile

2013-01-27 | 03:59:01
 
Varför gå runt och vara sur egentligen? Det tar bara en massa energi, energi som kan läggas på andra saker. Roligare saker. Släpp taget och tänk om.
Låt det förflutna vara och blicka framåt. 

Bra så.

Miss you

2013-01-26 | 15:49:49
 
Min lillebror är en av mina bästa vänner och trots det är han bara 13 år. Han är den jag saknar mest när jag är borta, den jag hoppas svarar i telefon när jag ringer och den jag alltid kan prata med. Han är en guldklimp! Just idag saknar jag honom lite extra och hittade dessa bilder från Florida i vinter. Även om han går mig på nerverna 1000 ggr om, så älskar jag honom ändå. Titta bara på honom, för gullig asså. Han är bäst! ♥

Keep rolling

2013-01-26 | 13:57:00
Lite sen uppdatering idag, men har varit vaken sedan sju i morse för att skriva en tenta. Tror jag fixade den, det kändes bra, men man vet ju aldrig innan man får resultatet. Ska fortsätta dagen med ett inlämningsarbete. Lika bra att fortsätta när det ändå flyter på, right? Haha. Ikväll kör jag och tjejerna middag och förfest hos mig innan det blir födelsedagsfirande för en i klassen. Hörs senare x
 


Favorite - high heels

2013-01-25 | 15:59:00
Mina Jeffrey Campbell - Lita är mina favoritklackar, även om jag har några till favoriter. Dessa gör mig aldrig besviken och funkar till allt! Ni kan klicka hem dem här!

Summer paradise

2013-01-25 | 15:46:42
 
Denna bilden är säkert två år gammal, men jag kommer ihåg hur varmt vattnet var. Det var liksom ljummet och gott. Som när man är utomlands. Gud vad jag saknar sommaren och västkusten. Värmen borde komma hit snart, annars dör jag nog.

Favorite - Kavita Donkersley

2013-01-25 | 10:32:00
 
Fick syn på denna bloggerska för ett litet tag sedan. Damn, hon har stil. Så checka in hennes blogg här! Btw, måste få tag på space-print leggings.
 
 

Excuse me darling, but I have so much to do

2013-01-24 | 22:03:29
Gammal bild
 
Hej bloggen, ursäkta för den usla uppdateringen idag. Jag sitter nergrävd i plugg just nu och omvärlden känns ganska långt borta. MEN, nästa vecka är jag ledig, så då ska jag se till att fixa lite saker till er! Nu ska jag njuta av en timme framför tvn x

Follow me

2013-01-24 | 10:13:13
Ni glömmer väl inte att följa mig på bloglovin?
 
Follow on Bloglovin 

I give up

2013-01-23 | 19:07:58
 
Jag är grymt trött på detta pluggande nu. Inget går in idag verkar det som, så jag ger upp nu. Ska iväg till affären och köpa godis för att sedan mysa framför det nya avsnittet av The Carrie Diaries. Mhmm, mysonsdag!

Blue sky

2013-01-23 | 12:46:56
 
Kan ju inte annat än att tacka gudarna för det underbara väder vi har idag. Var tvungen att gå en sväng till apoteket, så passade på att snappa denna bilden. Måste säga att jag alltid har älskat bilder som denna. Kontrasten mellan en klarblå himmel och ett kalt träd. Det är något magiskt med det. 
Anyway, nu ska jag återgå till pluggandet. Oh hjälp.

Study, study, study

2013-01-23 | 10:18:17
 
Good morning guys! Igår var det fest, men det blev nyktert för mig. Dels kände jag inte för det, men också för att jag idag måste plugga skiten ur marknadsföringen. Jag kommer därför inte vara så aktiv här, men kanske kikar in i någon paus. Bara så ni vet x

Efva Attling - the ring

2013-01-22 | 15:24:00
För några dagar sedan fick jag en craving för Efva Attling-smycken (har alltid haft det dock). Jag klickade därför in mig på hennes hemsida. Jag tittade igenom mina favoriter, men helt plötsligt utbrast jag "gosh"! Jag hade fått  syn på en ring som ligger under "Wedding & Engagement".
Denna ring är perfekt på alla sätt och vis. Den är precis som jag alltid har föreställt mig att min ring ska vara, den dagen jag gifter mig. Dock är priset saftigt - 23 500 kr - men nu vet jag att den existerar. Lycka!

Thoughts

2013-01-21 | 12:30:00
2013, vad fan har du att erbjuda? Blir det fågel, fisk eller mitt emellan?
Jag hoppas på fågel, absolut, men för att det ska hända måste jag komma på vad jag vill. Detta eviga sökande efter att veta vad man vill göra här i livet. Jag vet att jag är inne på rätt spår, men är det rätt tid för mig? Jag är skoltrött som få och det märks tydligt på antalet timmar jag lägger ner på plugget. Jag tror inte att jag är färdig med att vara fri, men vad innebär det att vara fri?
Dessa tankar rör sig i mitt huvud just nu och skapar något sorts kaos. Är det här jag ska vara just nu? Det måste jag ta reda på.

Yeah

2013-01-20 | 14:08:25
Vad sägs om att fixa garderoben och slänga all jävla skit som man inte använder? Jo, det var en bra idé till en början, men nu ångrar jag mig lite. Det är så sjukt mycket kläder, haha! Antar att det bara är att ta sig i kragen och göra det. Hörs om x-antal timmar x

Hangover 2.0

2013-01-19 | 20:55:21
God afton bloggen. Behöver jag förtydliga rubriken eller? Baksmällan idag har varit på en helt annan nivå än tidigare. Fyfan! Jag hade dock en sjukt rolig kväll ihop med mina fina klassisar, men fy för alkohol asså. Varför utsätter man sig ens för det? Aldrig mer alkohol (eller?).
 
Innan festligheterna började
 
Fick en försenad födelsedagspresent av Pedro i klassen, woopwoop!
 
Det har varit en liggande ställning idag

Food-orgasm

2013-01-18 | 17:22:00
Jag har världens enklaste recept på en lättvindig förrätt (Toast Skagen känns ju lite vardaglig nu för tiden) eller en lätt lunch. Det tar max 5 minuter.
 
Du behöver:
Mozzarella
Serrano-skinka
Färsk eller frusen grön sparris
Olivolja
Salt
Ev. smör (beroende på vad du väljer att steka sparrisen i)
 
Såhär gör du:
Börja med att lägga i en klick smör (eller annat matfett) i en stekpanna. Bryn sedan sparrisen på medelhög värme tills den är färdig och fått färg. Salta efter smak och ta sedan av stekpannan från plattan. Skär mozzarellan i skivor. Varva sedan mozzarella och serano om vartannat. Lägg på sparrisen och ringla över lite olivolja. Ev. kan man ta på lite flingsalt. Klart!
 
P.S. man kan göra plockmat av det hela genom att ha en bit mozzarella, en bit serrano och en bit sparris på en tandpetare. Superenkelt!
 

You can't say no to a party like this

2013-01-18 | 16:07:00
 
Den bästa känslan i världen är när man inte har några måsten. Jag har inte något måste förrens på söndag vilket känns förjävla bra asså. Ikväll är det tentafest, hejdå-fest, välkommen-till-sverige-fest och avslut-på-första-terminen-fest. Jag har alla anledningar till att festa alltså, haha! Det kommer upp ett tidsinställt inlägg sedan på en superenkel maträtt, för nu ska jag in i dimman x
 

You need food to survive

2013-01-18 | 12:42:23
 
Jag är precis hemkommen från tentan, det gick helt ok. Antingen får jag precis godkänt eller så liggar jag precis under. Hoppas på strax över! Ska käka nått nu, är vrålhungrig och sedan sova en sväng. Blev ju inte många timmar inatt. Hörs sen x

The first exam of the year

2013-01-18 | 08:10:00
Denna låt vaknade jag till idag. Tyckte den passade väldigt bra då det är dags för tenta. Den fungerar som en pepp-låt p.g.a. olika anledningar, men mest för att den har blivit lite av ett interntskämt. Fågel!

The thing you call sleep

2013-01-18 | 00:14:00
 
Jag är klarvaken.
Jag vänder och vrider på mig, känner av att kroppen är spänd. Varför kan jag inte sova?
Jag går upp, tar mig ett glas vatten. Men jag kan fortfarande inte sova.
Jag hör något som susar, vad kan det vara?
Tröttheten smyger sig på, nu sover jag.
Nu vet jag vad det var, det måste ha varit John Blund.

That night changed the way I look at you.

2013-01-17 | 20:37:00
Kikade in på Karins blogg och hittade det här inlägget. Casino - har jag någosin varit på ett tänkte jag. Det har jag faktiskt. Kan ju säga att det är ett minne som aldrig bleknar. 
 
Jag var 15 år gammal och hälsade på mina farföräldrar på Madeira. Nyårsafton hade infunnit sig och livet såg rätt trist ut för en 15-åring som mig. Klockan skulle snart slå tolv och vi stod uppe på farmor och farfars takterass och väntade in nattens fyrverkerispel. Några sekunder var kvar och spänningen var total. Pappa hade berättat för mig hur stort detta fyrverkerispel var och när jag stod där i min egna lilla värld och försökte föreställa mig konsterna så small det. Gott nytt år, ropade alla samtidigt som vi kramades och kindpussades. Sedan stod vi där och bara blickade ut över Funchal som sakta men säkert gick från att ha sett en sjärnklar himmel till att se en molntäcke. I säkert 15-20 minuter höll det på. Det var enormt!
 
Tillslut var det över och alla gick ner igen. Jahopp, tänkte jag, nu var detta över - dags för sängen. Ack så fel jag hade. Jag råkade nämligen höra en konversation som min mamma och pappa hade. De skulle till Casino da Madeira. Jag skulle med, så var det bara. Jag bad och bad tills de gick med på det. HURRA, jag skulle på fest - det händer något! Vi hoppade in i en taxi som tog oss till casinot. Mamma och pappa hade varnat mig att jag kanske inte skulle få komma in, min åldern var ju inte direkt den som gällde, men på nått sätt lyckades min pappa fixa det. Jag (!) var inne på en klubb - Ilona, 15 år och klubbande. Vänta tills tjejerna får höra det här, tänkte jag. Alla dansade och var glada. Jag tittade mig omkring. Helt plötsligt rycker min farbrors flickvän tag i mig. Hon pekar bort mot VIP-sektionen och frågar: "Ser du vem det är Ilona? Ser du?!". Jag kisar, men ser inte riktigt. "Ser du inte att det är Cristiano Ronaldo?". Nu såg jag vem det var. Min tonårs-cruch satt i VIP-sektionen. PRISA HERREN eller nått, tänkte jag. Vi rusade fram till VIP och Rosa, som hon heter, började prata med vakten. Tyvärr fick vi inte komma in och inte heller kunde han komma fram. Vilken jävla vakt, tänkte jag, ser han inte att jag måste träffa honom? Rosa försökte ett tag, men det var lönlöst. Jag observerade honom från avstånd istället, tyckte att det gick lika bra. Jag hade faktiskt varit på samma fest som CRISTIANO RONALDO! Efter ett tag slog mig tanken, han har suttit där ända sedan jag fick upp ögonen för att han var här. Ska han inte resa sig upp och dansa snart? Det gick ett tag till och jag blickade mot platsen han suttit vid tidigare. Han var fortfarande där. Vilken vekling. ALLA (jag skojar inte) stod och dansade och han satt ner. Pffft, vilken tråkmåns. Han rörde inte sig ur fläcken. Behöver jag säga att min cruch försvann där? Dock kan jag inte säga att jag inte var lite mallig över det hela. Klart att jag gick som på moln ett efter det, men den cruchen kom aldrig tillbaka.
 
En sak till, skulle han dyka upp någonstans där jag är idag, skulle jag inte bry mig så mycket. Jag ser han på ett helt annat sätt - en tråkmåns.

10 favorites

2013-01-17 | 12:24:00
Färg: Lila, svart och rosa
 
Mat: Tacos kan aldrig bli fel, sedan Milho Frito (Friterad/Stekt majsgröt) som är en rätt från Madeira. Äts som det är eller ihop med kött. Låter äckligt, men det är sjukt gott!

Musik: Har nog en låt på min spellista från varje genre. Men två låtar som jag har hakat upp mig på just nu är dessa:
 
 

Film: The Holiday - har nog sett den 100 ggr.
 
TV-serie: Oh man, denna är svår. Måste nog säga The Vampire Diaries just nu, men HIMYM, The big bang theory och Two and a Half Men är högt upp på listan.

Sport: Fotboll, om jag måste välja nått.
 
Årstid: Sensommaren. Vattnet är varmt och lugnet är totalt. Alla badjävlar är borta.
 
En båttur med papi och Kevin
 
Veckodag: Fredag
 
Destination: Florida, London och Madeira
 
Florida nu i vinter
 
London 2010, Clara, jag, Astrid, Ida, Linnéa och Evelina. Carro bakom kameran.
 
Glassmak: Polka, Lakrits eller de flesta smaker av sorbet.
 
Tid på dygnet: Beror helt och hållet på. 
 
Detta var i sommras kl. 05.00 på morgonen. Fint som snus.

Fever

2013-01-16 | 17:17:03

Jahopp, nu har febern kommit på besök. Jag känner mig jättetrött, men måste plugga inför tentan på fredag. Jag orkar inte med detta!! Snälla låt mig bli frisk!


First day of school

2013-01-16 | 12:01:12
 
Dags att kicka igång skolan igen, men jag vill inte riktigt. Äsch, det kommer bli bra det här. Redovisning - here we go!

Hard work

2013-01-15 | 09:54:37
 
Godmorgon! Dags att dra iväg till Olle för att jobba på en presentation. Det kommer ta hela dagen, men imorgon kommer det förhoppningsvis gå tillbaka till normal uppdatering. Lite mycket just nu när skolan drar igång igen, men vi kör på. Nu måste jag rusa x

20 years old and snow

2013-01-14 | 12:30:02
 
Detta är min helg i bilder. Jag fyllde 20 år i torsdags och då drog jag upp till Sälen med ett gäng tjejer. Det var den roligaste helgen på länge! Fest, huvudvärk, skidåkning, front-row på after-skiin och nytt folk kan summera det hela ganska bra. TACK TJEJER ♥

2 AM

2013-01-09 | 11:08:44

Det är bara konstiga saker händer när klockan slagit 02.00. Eller hur säger de i How I Met Your Mother? Anyway, summan av allt - L.A. i höst om allt går bra! Yup!


.

2013-01-09 | 07:18:16
 
Godmorgon! Snacka om att vara uppe med tuppen. Måste iväg och fixa med massor innan 11-12 idag då det är dags för möte med min grupp. Behöver få klart det jäkla arbetet idag!! Har lite bråttom nu, för färjan går snart. Vi hörs senare. PUSS!

Good morning

2013-01-08 | 10:02:03
Godmorgon bloggen! Det är en stressad tjej som skriver det här. Ska in på skype om 5 min för att göra klart ett grupparbete. Dock har jag bara sovit 5 timmar inatt. så jag undrar hur länge jag kommer orka. Äsch, det är väl bara att kämpa på som igår. Hihi.

Details, it's all about the details.

2013-01-07 | 21:47:54
 
Under min vistelse i Fort Lauderdale så stannade vi på Sawgrass Mills (en grym mall mellan Miami och Fort) för lite shopping. Jag hittade bland annat denna underbar skjorta från Forever21. Behöver jag säga att jag totalälskar detaljerna och att den redan är en favorit i garderoben? 
 
 
 
 
 

Reality is wrong. Dreams are for real.

2013-01-07 | 12:42:55
 
Ska sitta och skriva på ett arbete hela dagen idag. Blää! Har ingen ork egentligen, men det får gå. Kämpa är det som gäller, annars kommer man ingenstans här i livet. Just DO IT!

I'm really, really tired

2013-01-06 | 15:58:00
 
Jetlag. Min kropp vill inte infinna sig i GMT +1:00 än. Sjukt jobbig kan jag tala om. Jag kan inte somna på kvällarna och när jag tvingar mig själv ur sängen klockan 9 på morgonen skriker kroppen. Den rullar ju på GMT -5:00 fortfarande och känner jag den rätt kommer jag få fightas med detta några dagar till. Jag orkar inte. Tur att min vän Jonas bjuder in till filmmys ikväll. Hur skulle jag annars klarat mig? Haha. ♥

Följ mig

2013-01-06 | 15:01:00
Follow on Bloglovin

Presentation

2013-01-06 | 14:48:00
 
Personligt:
Jag som skriver bloggen heter Ilona och är 20 år. Min blogg fokuserar på smink och skönhet, med en touch av personliga inlägg. Jag är inte utbildad inom området, men förhoppningsvis blir jag det någon dag!
 
Bilder:
Alla bilder är tagna av mig om inget annat anges. Du som bloggare får jättegärna låna mina bilder om du länkar till mig och även upprättar mig om detta. Vill du använda mina bilder på annat sätt måste du fråga mig först.
 
Kontakt:
E-mail: [email protected]
Välkommen med frågor och inbjudningar!

RSS 2.0